ROZE DŽENTLMENSKI: Beograd je sjajan grad sa prijatnim ljudima! Ovde se ŽIVI ZA ZVEZDU!

Autor:

Sport

06.11.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatno izlaganje trenera Lajpciga pred sutrašnji meč u Ligi šampiona.

ROZE DŽENTLMENSKI: Beograd je sjajan grad sa prijatnim ljudima! Ovde se ŽIVI ZA ZVEZDU!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sutra (21.00) sa Lajpcigom u 4. kolu Lige šampiona, a tim povodom na stadionu "Rajko Mitić" medijima se obratio trener nemačkog tima Marko Roze.

On je već gostovao u Beogradu, ali kao šef struke Salcburga.

- Postoje momci koji su igrali pod sličnom atmosferom. Momcima smo pokušali da prenesemo odnos kluba i navijača, da se Zvezda voli ovde. Imamo vezu energije između stadiona. Ne treba to da nas izludi, već da se radujemo. Moramo da se suprostavimo tome ako želimo da opstanemo. Verner neće moći da igra zbog temperature - rekao je Marko Roze i potom nahvalio našu prestonicu:

- Beograd je sjajan grad, sjajni su ljudi, gradovi sa rekom kao što je Beograd su prelepi. Grad u kome se isplati živeti, sa prijatnim ljudima.

Svestan je da njegove izabranike čeke težak zadatak.

- Sutra ćemo morati da sprečavamo protivnapade, ali Zvezda mora da pobedi ako želi da ima još neku šansu. Sigurno će sa navijačima biti hrabri, to su pokušavali u Lajpcigu. Protiv Jang Bojsa je bilo "divlje", to je nešto što će ponoviti, moramo da zadržimo hladnu glavu - ističe Roze.

Prisetio se svoje prošle posete kada je bilo 0:0.

- Rado sam ovde, rezultat nije bio tako nepovoljan, kod kuće smo vodili 2:0 i na kraju smo izgubili. Mnogo je veće zadovoljsto sa navijačima, kojih je bilo tada ispred stadiona. Pred nama je izazov, volimo fubdal i zbog toga što su stadioni puni - zaključio je nemački trener.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading