ZVEZDA PRETI DA SRUŠI SVETSKI REKORD DO KRAJA GODINE! Crveno-beli će iza sebe ostaviti Real Madrid

Autor:

Sport

02.11.2023

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli na dobrom putu

ZVEZDA PRETI DA SRUŠI SVETSKI REKORD DO KRAJA GODINE! Crveno-beli će iza sebe ostaviti Real Madrid

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da izvuku tri boda protiv TSC, pošto su meč završili nerešeno sa 1:1. Ova situacija nikako se ne sviđa navijačima crveo-belih, koji su odmah posle meča pokazali veliko nezadovoljstvo. 

Međutim, i pored toga što srpski šampion nije uspeo da zabeleži novu pobedu, oni su uspeli da nastave neverovatan niz. Naime, izabranici Baraka Bahara ostali su neporaženi na 120 mečeva u domaćem prvenstvu na svom terenu. A za vikend imaće priliku da poveća taj broj na 121 pobedu i tako će se izjednačiti sa Real Madridom, koji drži svetski rekord. 

Madriđani su stali na cifri od 121 meča bez poraza kod kuće. Taj niz viđen je od 2. februara 1957. do 21. februara 1965.

Srpski šampion je poslednji poraz doživeo  18. aprila 2017. godine u derbiju protiv Partizana (3:1). Od tada, Zvezda je na 120 mečeva imala učinak od 108 pobeda i 12 remija, uz gol-razliku 330:52.

Priliku da ode korak dalje i izbije na prvo mesto Crvena zvezda će imati 10. decembra, tada će na Marakani ugostiti Mladost iz Lučana. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading