KAPITEN PARTIZANA PRIZNAO! Svima nam je bilo TEŠKO posle OVE utakmice!

Autor:

Sport

27.10.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten crno-belih otkriva u Partizanovom podkastu da je preokret usledio nakon mečeva s Dancima.

KAPITEN PARTIZANA PRIZNAO! Svima nam je bilo TEŠKO posle OVE utakmice!

Foto: Starsport

Štoper kluba iz Humske Svetozar Marković je gostujući u Partizanovom podkastu otkrio kako je ekipa uspela da se izdigne iz krizne situacije na startu sezone.

- Nije bilo lako, ispali smo od Nordsjelanda ukupnim rezultatom 6:0 i sigurno da nije bilo jednostavno vratiti se posle te dve utakmice. Najvažnije u tim trenucima je bilo da se držimo zajedno, da pomažemo jedan drugom i da kroz pobede izađemo iz lošeg ritma. Dve utakmice koje smo gubili 2:0 protiv IMT-a i Radnika su nam donele mnogo. Verovali smo u sebe i jedni u druge i ti preokreti u poslednjim minutima su nam pokazali da možemo i to nas je guralo u svakoj sledećoj utakmici nastavimo da pobeđujemo - rekao je Marković.

Poslednja superligaška pobeda ostvarena je u Subotici protiv Spartaka (3:0), ali iako rezultat govori drugačije, ostvarena je uz dosta muke, a upravo je kapiten "parnog valjka" bio taj koji je vodećim golom načeo "plave golubove".

- Izbacio sam sav bes iz sebe kroz taj šut, to mi je sigurno najlepši gol u karijeri. Mi štoperi ne dolazimo često u prilike da postignemo golove nogom, meni je to možda tek drugi u karijeri - dodao je Marković.

Grobare posebno raduje podatak da Duljajev tim nije primio gol na poslednje četiri prvenstvene utakmice. 

Republika

Foto: Starsport

 

- Što manje golova primamo to je veće sampouzdanje, kako nas iz odbrane tako i celog tima. Nismo primili gol na poslednje četiri utakmice, daćemo sve od sebe da taj niz što duže održimo. Bilo je potrebno vreme, kako za napadače i krila tako i za zadnju liniju da se uigra. Potrebna je cela ekipa da bi se održala ta nula.

Na kraju se osvrnuo i na podršku navijača na gostovanjima ove jeseni.

- Svaku utakmicu u gostima smo imali kao da igramo kod kuće. Od Novog Sada, Bačke Topole, evo sada u Kragujevcu, na svakom gostovanju je zaista dosta navijača bilo, nadam se da će nastaviti da dolaze da nas podržavaju i da nam pomažu da pobeđujemo - istakao je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading