PARTIZANOVI KLINCI RAZBILI RUMUNE! Univerzitatea POPILA "četvorku" u Humskoj!

Autor:

Sport

25.10.2023

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinci Partizana pobedili su Univerzitateu iz Krajove rezultatom 4:0, u revanšu UEFA Lige mladih

PARTIZANOVI KLINCI RAZBILI RUMUNE! Univerzitatea POPILA "četvorku" u Humskoj!

Foto: FK Partizan

Izabranici Nenada Stojakovića su i u revanšu bili još ubedljiviji protiv rumunskog predstavnika i s ukupnim rezultatom 5:0 prošli u narednu rundu, gde ih čeka dvomeč sa Šerifom iz Tiraspolja.

"Parni valjak" je na taj način krunisao ubedljiv trijumf seniorskog tima, koji je istim rezultatom slavio na "Čika Dači" protiv Radničkog 1923, u odloženom meču 4. kola Superlige Srbije.

Od starta su crno-beli pokazali želju da dođu do brzog gola, čime bi dodatno olakšali put ka narednoj fazi. I u toj misiji su uspeli. Mirčetić se lepo ubacio, dobio je loptu i posle osam minuta doveo Partizan u vođstvo - 1:0

Samo tri minuta kasnije šansu je imao Alilović, ali njegov pokušaj s distance je završio pored gola. Pokazala je tada Univerzitatea zube, pa je pripretila sa dve dobre prilike. Najpre je Roganović u poslednjem momentu izblokirao Barbua, a potom je pokušao i kapiten Lapadatesku, ali se tada istakao Radulaški.

Republika

Foto: FK Partizan

 

 

Pokazao je Jevremović da odskače kvalitetom od svojih vršnjaka, pa je u dva navrata u prvom delu kreirao dobre šanse, ali u prvoj ga je prozreo golman Goga, dok je u drugoj Ugrešić bio neprecizan.

Nastavak meča je doneo još efikasniju igru Stojakovićevog tima. Nije spuštao Partizan ritam, pa su njegovi igrači za 10 minuta postigli dva gola. Prednost je povećao Ugrešić na 2:0, posle asistencije Jevremovića, da bi na treći gol bio delo Petrovića, posle izvedenog kornera. Šlag na tortu stavio je Janković, postavivši konačnih 4:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading