NE MOŽE EMOTIVNIJE: Barselonino ČUDO postiglo gol na debiju! Pogledajte reakciju njegove MAJKE! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.10.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je reći da je bila ponosna.

NE MOŽE EMOTIVNIJE: Barselonino ČUDO postiglo gol na debiju! Pogledajte reakciju njegove MAJKE! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Fudbaleri Barselone pobedili su u nedelju na Olimpijskom stadionu u Barseloni ekipu Atletik Bilbaa rezultatom 1:0 u meču 10. kola španske La Lige. Jedini gol na utakmici postigao je Mark Giju u 80. minutu.

On je minut ranije ušao u igru, a onda je uspeo da donese pobedu svom timu. Giju je u nedelju debitivao za prvi tim katalonskom kluba. Fudbaler koji je ovog meseca proglašen za jednog od 60 najtalentovanijih na svetu počeo je da igra fudbal u mestu Granoljers, u kojem se rodio i od prvog dana igrao je za klub navijača Barselone. U Barsu je stigao u sezoni 2013/14, prošao je kroz sve rangove čuvene škole "La Masija" i prvi put je postao član seniorskog tima prošlog juna, kada je Ćavi tim potezom nagovestio da će mu u sezoni 2023/24 davati šansu. I dao mu je, a napadač rođen 2006. i visok 187 centimetara odmah mu je uzvratio.

Na tribinama ga je gledala porodica, a nije bilo ponosnije osobe na svetu u tom trenutku od njegove majke.

Počela je da plače od sreće dok je ceo stadion slavio prvenac njenog sina.

 

 

Barselona je trenutno na trećem mestu na tabeli sa 24 boda, a u narednom kolu dočekaće Real. Bilbao je šesti na tabeli sa 17 bodova, a u narednom kolu La Lige igraće na svom terenu sa Valensijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading