IMA SE, MOŽE SE: Rašford slupao Rols Rojs od 800.000 evra, a sada se vozi u "KUĆI NA TOČKOVIMA"

Autor:

Sport

16.10.2023

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mercedes Sprineter opremljen je najmodernijom tehnologijom

IMA SE, MOŽE SE: Rašford slupao Rols Rojs od 800.000 evra, a sada se vozi u "KUĆI NA TOČKOVIMA"

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Mančester junajteda Markus Rašford slupao je svog Rols Rojsa kada se vraćao sa utakmice protiv Barnlijem pre tri nedelje, pa je odlučio da malo odmori od vožnje.

Umesto "kruziranja" u luksuznoj limuzini, koja je po svemu sudeći završila u starom gvožđu, a čija cena iznosi vrtoglavih 800.000 evra, fudbaler je unajmio vozača i skratio sebi muke.

Naime, sada koristi usluge privatnog prevoznika kojem Rašford svakodnevno plaća usluge transporta. I, nije u pitanju neka besna mašina, već - kombi. Ali, ne bilo kakav kombi, već mega-luksuzan koji se iznajmljuje samo onima sa dubonim džepom. Zovu ga, inače, "kuća na točkovima" pošto ima gotovo čitavu prateću sadržinu kao, recimo, (nat)prosečan dom.

 

 

To je izašlo u javnost jer Markus već danima u kombiju od 300.000 evra dolazi na treninge. U pitanju je Mercedes Sprineter opremljen najmodernijom tehnologijom. Sedišta  mogu da se transformišu u krevet, sve je prekriveno kožom, a tu je i televizor od 40 inča. Na plafonu su, razume se, diore u različitim efektima poput zvezdanog neba, električne zavese, espreso aparat i frižider. Neki modeli ovakvog Mercedesa imaju ugrađen i toalet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading