SPEKTAKL U GRANADI! Barselona bila na KOLENIMA, pa joj VAR oteo POBEDU! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.10.2023

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Granade i Barselone remizirali su rezultatom 2:2 (2:1) u 9. kolu španske La lige.

SPEKTAKL U GRANADI! Barselona bila na KOLENIMA, pa joj VAR oteo POBEDU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Posle samo pola časa igre na "Los Karmenesu", Barsa je bila na kolenima, pošto su izabranici Ćavija Ernandeza gubili - 0:2!

Da dobro ste pročitali, domaći fudbaleri su na prečac iznenadili favorizovanog rivala i golovima dvostrukog strelca Brajana Saragose već nakon 60 sekundi od prvog sudijskog zvižduka, posle dodavanja Boje, stigli do prednosti - 1:0!

Isti igrač je i u 29. minutu na asistenciju Gambaua bio precizan, ostavivši u čudu Ćavijev tim, koji je pre meča važio za apsolutnog favorita.

Nadu gostima sa Nou Kampa vratio je Lamin Jamal, šesnaestogodišnji napadač koji je u prvom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena smanjio na podnošljivih 2:1.

Bivši igrač Crvene zvezde Njegoš Petrović našao se u timu Granade do 58. minuta, kada ga je zamenio Viljar.

Propustila je Barselona nekoliko prilika do izjednačenja, da bi u 86. minutu Serhi Roberto iskoristio dodavanje Baldea i postavio konačnih 2:2.

Mogli su Katalonci i do pobede u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena, kada je Žoao Feliks zatresao mrežu, ali posle odgledanog snimka, iz VAR sobe je stigla presuda da se Portugalac nalazio u ofsajdu prilikom postizanja pogotka.

Foto: Tanjug/AP

 

Barsa sada ima 21 bod, tri manje od lidera i najljućeg rivala Real Madrida, dok je Đirona druga s 22 poena.

Sa druge strane, Granada je i dalje pretposlednja, sa samo šest bodova, koliko ima i Selta iz Viga, tri više od "fenjeraša" Almerije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading