LAJPCIŠKI ZAMAJAC VODI DO DRUGOG MESTA: Napravi im Šolce bre, malo veće tribine, 10.000 stiže "delija"!

Autor:

Sport

05.10.2023

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda u istočnoj Nemačkoj ide na sve ili ništa!

LAJPCIŠKI ZAMAJAC VODI DO DRUGOG MESTA: Napravi im Šolce bre, malo veće tribine, 10.000 stiže "delija"!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde propustili su veliku šansu da pobedom protiv Jang Bojsa - 2:2 steknu zavidan kapital od tri boda u odnosu na Švajcarce, ouči uzvratnog duela koji se u pretposlednjem kolu igra u Bernu. No, bitka za drugo ili treće mesto grupe G u Ligi šampiona i ujedno proleće u Evropi još uvek nije okončana. Naprotiv! 

Crveno-bele očekuje, barem na papiru, težak posao u naredne dve runde, kada će u roku od dve nedelje odigrati isto toliko mečeva s Lajpcigom. Mada, klub iz istočne Nemačke i nije toliki bauk, a ni Zvezda baš vreća za šutiranje, pa zašto da se ne ponovi neki Bajern, Keln... 

U prilog prvaku Srbije ide činjenica da su verni navijači - "delije", ali i simpatizeri, uveliko u procesu razrade plana za odlazak na ovo gostovenje. Po nekim procenama očekuje se da Crvena zvezda na "Red Bul Areni" ima oko 10.000 navijača, kao što je to bio slučaj u Salcburgu pre nekoliko godina.

Eventualna senzacija i trijumf nad trećim timom Bundeslige 25. oktobra bio bi ogroman zamajac za tim Baraka Bahara, pa pobeda nad istim rivalom na Marakani dve nedelje kasnije više ne bi spadala u domen iznenađenja. Što bi naš narod rekao: "tovari magare dok je u blatu".

Naravno da bi bitnu ulogu u ovakvom (pre)ambicioznom scenariju imao i najbolji tim Grupe G - Mančester siti, od koga se očekuje da naniže sve pobede. Osim, naravno, u poslednjem kolu kada ga očekuje duel sa Zvezdom na Marakani koji bi, verujemo, Pep Gvardiola iskoristio da pruži šansu čak i pojedinim fudbalerima iz omladinskog pogona.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading