U BEOGRADU SKAUTI DORTMUNDA, NAPOLIJA... Zvezdinog bisera gleda evropski fudbalski krem!

Autor:

Sport

04.10.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I utakmica omladinaca protiv Jang Bojsa u žiži interesovanja.

U BEOGRADU SKAUTI DORTMUNDA, NAPOLIJA... Zvezdinog bisera gleda evropski fudbalski krem!

Foto: Starsport

Andrija Maksimović istinski je biser omladinske škole crveno-belih, čemu svedoče navodi ne samo domaćih medija da će populanog Zvezdinog Mesija na današnjoj utakmici omladinske Lige šampiona protiv Jang Bojsa gledati skauti brojnih renomiranih evropskih klubova, uključujući Napoli i Borusiju iz Dortmunda.

Ovu vest je obelodanio turski novinar Ekrem Konur, ukazujući na to da najveći klubovi Evrope već odavno prate talentovanog Maksimovića. Šesnaestogodišnjak iz Novog Pazara je stigao u Crvenu zvezdu kao dečak i igra na poziciji veznog igrača, a trener seniora Barak Bahar nije štedeo reči hvale za njegov račun. Štaviše, izraelski stručnjak je najavio da bi Maksimović mogao da debituje za seniorski tim tokom jesenjeg dela sezone, što dodatno potvrđuje poverenje kluba u njegov talenat.

 

 

Osim što nastupa za omladince, Maksimović je ove sezone registrovan i za seniorski tim Grafičara u Prvoj ligi Srbije, a danas je u startnih 11 na meču između Crvene zvezde i Jang Bojsa u drugom kolu U19 Lige šampiona.

 

 

Utakmica se odigrava na stadionu Voždovca, na ''Krovu'', ali je njen početak iz ''tehničkih razloga'', odnosno problema sa sistemom za protokol, kasnio više od pola sata. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading