TURCI ZADOVOLJNO TRLJAJU RUKE: Zamena za Zvezdino milionsko pojačanje dvostruki strelac!

Autor:

Sport

01.10.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju je čuveni Mario Baloleti.

TURCI ZADOVOLJNO TRLJAJU RUKE: Zamena za Zvezdino milionsko pojačanje dvostruki strelac!

Foto: youtube.com/bresciaingolchannel

Turski superligaš Adana Demirspor ovog leta prodao je Crvenoj zvezdi napadača Šerifa Endijaea, koji muku muči da postigne prvenac u crveno-belom dresu. S druge strane, u Adani se peva drugačija pesma. Em, što su zaradili na prodaji, i to četiri miliona evra, em su pogodili zamenu za senegalskog napadača.

U pitanju je čuveni Mario Balotelikoji je prethodni angažman imao u švajcarskom Sionu, gde je otišao upravo iz Adane. U Tursku se vratio kao slobodan igrač i već je počeo da opravdala poverenje.

Naime, Adana je u nedelju na svom terenu dočekala i savladala ekipu Alanjaspora sa ubedljivih 4:0 u okviru sedmog kola, a popularni Super Mario je u svom debitantskom nastupu u drugom mandatu u klubu bio dvostruki strelac! Prvi gol je postigao nakon pola sata igre nakon odličnog centaršuta Sarija. Pogodio je glavom za 1:0, dok je posle akcije istih fudbalera početkom drugog poluvremena Baloteli bio strelac nogom - 2:0.

Do kraja su Belhanda i Ajdogan pobedu domaćih učinili još ubedljivijim za konačnih 4:0. Adana Demirspor je posle sedam odigranih kola tuske Superlige izbila na treće mesto na tabali sa 14 bodova, sedam manje od Fenerbahčea i pet od Galatasaraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading