EVROPA U ŠOKU! Kapiten hrvatske ekipe u grupi UHAPŠENIH zbog UBISTVA Mihalisa Kacurisa!

Autor:

Sport

27.09.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stadion mu skandirao ime.

EVROPA U ŠOKU! Kapiten hrvatske ekipe u grupi UHAPŠENIH zbog UBISTVA Mihalisa Kacurisa!

Foto: Tanjug/AP

Grci pale sveće za ubijenog Mihalisa Kacurisa

Fudbaleri Libertasa iz Novske deklasirani su u Kupu Hrvatske od prvoligaša Rijeke, koja im je nanela ubedljiv poraz od 0:9.

Rezultat ovog meča nije ni bio toliko interesantan, koliko dešavanja na stadionu i skandalozna informacija koja je šokirala celu Evropu.

Preciznije, tokom utakmice više puta navijači Libertasa skandirali su ime Leonarda Jagatića. Mnogi su tada pomislili da je reč o navijaču ove nižerazredne ekipe, ali pozadina je potpuno drugačija.

Naime, Leonardo Jagatić je momak koji je donedavno bio kapiten Libertasa, a sada se nalazi u grčkom zatvoru, među uhapšenima za ubistvo navijača AEK-a, Mihalisa Kacurisa.

Foto: Tanjug/AP

 

Prema pisanju hrvatskog portala "Indeks", ime ovog 23-godišnjaka našlo se na spisku uhapšenih huligana.

Tragično nastradali Kacuris je izgubio život tokom napada Bed Blu Bojsa na navijače AEK-a, ispred "Opap arene" u Novoj Filadelfiji, kod Atine, noć uoči meča koji je trebalo da odigraju Dinamo i AEK.

Mihalis je tom prilikom zadobio smrtonosni ubod nožem, koji mu je presekao arteriju, a preminuo je na putu do bolnice. Tom prilikom je iza rešetaka završio veliki broj huligana, uglavnom hrvatskih državljana, članova grupe Bed Blu Bojs, a njima je pomagala nekolicina Grka.

Na kraju se ispostavilo da je reč o navijačima Panatinaikosa, koji su zgrozili svet i pružili javnu podršku ubicama nesrećnog Mihalisa Kacurisa, zbog čega se i njegov brat oglasio, naglasivši da ga je sramota što je Grk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading