PROBLEM ZA INZAGIJA: Inter bez UDARNE IGLE!

Autor:

Sport

25.09.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti..

PROBLEM ZA INZAGIJA: Inter bez UDARNE IGLE!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Inter biće šest nedelja bez svog napadača Marka Arnautovića. Reprezentativac Austrije zadobio je povredu butnog mišića leve noge, a uradiće se ponovni pregledi sledeće nedelje kako bi se potvrdilo stanje.

Arnautović je ovog leta pojačao ekipu Simonea Inzagija, a na sedam utakmica postigao je jedan gol.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Simone Inzagi

 

Zbog povrede, Arnautović neće moći da pomogne ni reprezentaciji Austrije koja sredinom oktobra igra kvalifikacione mečeve za plasman na Evropsko prvenstvo, protiv Belgije kod kuće i u gostima protiv Azerbejdžana.

Podsetimo, u svojoj bogatoj karijeri Marko je nastupao za Tvente, Inter, Verder, Stouk, Vest Hem, Šangaj, Bolonju, da bi se opet vratio u Inter.

Za reprezentaciju Austrije odigrao je 110 utakmica uz 36 postignutih golova.

Povezivao se Arnautović i sa Crvenom zvezdom, postojala je velika želja šampiona Srbije, ali nije bilo realno da ispuni uslove plate igrača.

Što se Intera tiče, oni su sjajno krenuli sezonu, a trenutno se nalaze na prvoj poziciji serije A sa pet pobeda iz isto toliko utakmica, uz impozantnu gol razliku 14:1.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading