BAHAR NAKON PORAZA OD SITIJA: Odlučio sam da se KOCKAM! Sada moramo da pobedimo u derbiju!

Autor:

Sport

20.09.2023

00:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski stručnjak bez dlake na jeziku posle meča u Mančesteru.

BAHAR NAKON PORAZA OD SITIJA: Odlučio sam da se KOCKAM! Sada moramo da pobedimo u derbiju!

Foto: Tanjug/AP

Barak Bahar

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da naprave senzaciju i da savladaju Mančester siti u prvom kolu Lige šampiona, iako su vodili na poluvremenu. Na kraju, "građani" su slavili sa 3:1.

Posle meča je pred novinare izašao strateg crveno-belih Barak Bahar.

- Igrali smo protiv najboljeg tima, rekao sam im da nastave da igraju, znao sam da će Siti pritisnuti u drugom poluvremenu, rano smo primili gol u drugom poluvremenu. Ali ja mislim da smo dali sve, bili smo hrabri, pokušali smo, nismo uspeli. Želeli smo da odvedemo loptu u sredini. Želim da samo prenesemo energiju dalje. Možemo mirno da se pogledamo u ogledalo i da kažemo da smo dali sve od sebe - rekao je Izraelac na početku konferencije za medije.

Nastavio je o utakmici sa prvakom Evrope.

Bilo je veoma teško. U našoj ligi nije isti nivo. Naravno, nije lako napraviti adaptacije na ovaj nivo. Ali za mene su igrači danas svi dali sve od sebe. Neki su imali grčeve i morali su da se menjaju. Nije ista ni dimenzija terena. Verujem da ćemo na narednom meču igrati jako svih 90 minuta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Barak Bahar i Pep Gvardiola

Za Zvezdu je na Etihadu debitovao štoper Naser Điga.

Da, on je bio na treningu sa nama, hteo sam da igra u ligi, ali nije bio spreman. Odlučio sam da se kockam sa njim, a odigrao je jako dobro, zadovoljan sam kako je odigrao. Pomogao nam je dosta. Trebalo je i dosta sreće na ovom meču.

Jedan od najboljih na terenu bio je iskusni Milan Rodić.

Što se tiče Rodića, on drugačije igra u odbrani i napadu. Morao je i on malo drugačije da igra, jer Siti igra sa četvoricom u tom delu terena. Kada je na svojoj poziciji daje sve od sebe, morao je nekada da odoli da ne ode napred, ali takva je bila utakmica. Dao je sve od sebe kao i svi ostali igrači na terenu.

Crveno-bele sada čeka večiti derbi, na stadionu Partizana.

Sledeći meč je još važniji. Za nas je važno da dobijemo derbi. Želimo da dobijemo derbi za nas, za navijače, za klub. Potom imamo još jedan meč u ligi, a onda tek dolazi Jang Bojs - poručio je Bahar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading