MILIJAŠ ZAPRETIO: Siti tek treba DA DOĐE U Beograd!

Autor:

Sport

19.09.2023

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponosan na svoje momke.

MILIJAŠ ZAPRETIO: Siti tek treba DA DOĐE U Beograd!

Foto: Starsport

Nenad Milijaš

Omladinci Crvene zvezde doživeli su ubedljiv poraz u prvom kolu Omladinske Lige šampiona.

Oni su na gostovanju Mančester sitiju izgubili rezultatom 5:2 (1:0).

Trener crveno-belih Nenad Milijaš dao je izjavu posle utakmice.

- Momci su dali sve od sebe. Potrošili smo se, ali je na kraju ipak rezultat bio ubedljiv. Žao mi je što smo primili gol pred kraj prvog poluvremena, jer bi moguće utakmica otišla u drugom smeru. Ovako smo u nastavku sa manjim samopouzdanjem ušli u igru i primili dva brza gola. No, veliko je ovo iskustvo za nas i može mnogo toga i da se vidi i nauči - počeo je Milijaš.

Cilj je i dalje prolazak grupe.

- Rekao sam im da ne padaju, jer se igra još i ne odstupamo od onoga što je naš cilj. Pred nama je još pet utakmica, od čega su tri kod kuće, treba i nama Mančester Siti da dođe u Beograd, tako da ćemo se boriti do kraja i pokušati da prođemo grupu. Nema sumnje da smo danas izgubili od ekipe koja je u svakom trenutku znala šta hoće, gde smo mi u prvom poluvremenu bili dobri, a u nastavku fizički pali. Čestitam ekipi na borbi, jer mislim da smo dali sve od sebe. Jednostavno, protivnik je danas odigrao fenomenalnu utakmicu i utisak je da imaju sjajan tim sa mnogo dobrih pojedinaca. Mi smo trčali 90 minuta, borili se, tražili naše prilike, ali na kraju je konačan rezultat 5:2 i nismo zadovoljni. Raduje me gol, ali bih ga rado zamenio za pobedu - zaključio je Nenad Milijaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading