TEŠKE OPTUŽBE: Mesiju NAMEŠTENA TITULA na Mundijalu!

Autor:

Sport

05.09.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije birao reči...

TEŠKE OPTUŽBE: Mesiju NAMEŠTENA TITULA na Mundijalu!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Trofejni trener Luj van Gal tvrdi da je rezultat prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva u Kataru osmišljen da pomogne Lionelu Mesiju da konačno osvoji trofej.

Van Gal, koji je podneo ostavku na mesto selektora nakon što je Holandija ispala sa Svetskog prvenstva, verovao je da je utakmica protiv Holanđana bila "s predumišljajem" kako bi Mesi konačno mogao da osvoji trofej koji mu je uvek izmicao tokom njegove karijere.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luj van Gal

 

- Ne želim mnogo da pričam o tome. Kada vidite kako je Argentina davala svoje golove i kako smo mi davali svoje golove i kako su neki igrači Argentine prešli granicu i nisu kažnjeni, onda mislim da je sve bila igra sa predumišljajem - rekao je Van Gal, a onda još oštrije dodao.

- Mislim sve što kažem, cilj je bio da Mesi postane svetski šampion - završio je Luj van Gal.

Mesi je postigao dva gola u pobedi nad Francuskom posle boljeg izvođenja penala, a osvojio je svoju prvu titulu na Mundijalima.

Ostaje da se vidi kakva će biti reakcija FIFA na ove optužbe i hoće li biti nekih sankcijna za iskusnog Holanđanina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading