TRESE SE BANOVO BRDO: Čukarički doveo pojačanje iz Kopenhagena!

Autor: Tanjug

Sport

04.09.2023

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Brđani" završili veliki transfer.

TRESE SE BANOVO BRDO: Čukarički doveo pojačanje iz Kopenhagena!

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog

Fudbaler iz Južne Afrike Luter Vesli Sing potpisao je dvogodišnji ugovor sa Čukaričkim, saopštio je beogradski klub.

Sing (26) je prethodne dve godine bio član Kopenhagena, a prethodnu sezonu je proveo na pozajmici u Čavesu. On je pre Kopenhagena igrao za Gais, Bragu, Čaves, Moreirense i Pakoš Fereiru.

Čukarički je pre Singa angažovao štopera Ognjena Vranješa i napadača Sandeja Adetunđija.

- Želeli smo da ojačamo konkurenciju na svim pozicijama u timu. Videli smo u prethodnom periodu, posebno u duelima protiv Olimpijakosa šta nam nedostaje, reagovali smo dovođenjem trojice igrača koji imaju kvalitet. Vranješ je prilično iskusan, biće nam od velike koristi na terenu i u svlačionici, dok će Adetunđi biti zamena za Badamosija - rekao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević, prenosi zvanični sajt kluba.

On je izrazio nadu da će Sing brzo da se prilagodi ekipi Čukaričkog.

- Sing ima 26 godina, iskustvo igranja u Evropi i sa te strane neće mu biti potrebno mnogo vremena da se prilagodi. Doneće nam brzinu, ima i reprezentativno iskustvo na zavidnom nivou i sigurno će zaoštriti konkurenciju. Svu trojicu novih igrača ćemo registrovati za nastup u Ligi konferencije. Do 15. septembra i isteka prelaznog roka u Srbiji ima još vremena, ukoliko bude bilo potrebe ili se pojavi neki zanimljiv igrač, sigurno ćemo reagovati - dodao je Matijašević.

Sing je nastupao za selekcije Južnoafričke Republike do 20 i do 23 godine. On je 13 puta nosio i dres seniorske reprezentacije, a postigao je i tri gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading