POKETINO POTVRDIO: Petrović NEĆE BRANITI za Čelsi!

Autor:

Sport

29.08.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za srpskog golmana.

POKETINO POTVRDIO: Petrović NEĆE BRANITI za Čelsi!

Foto: prinskirin/tviter

Srpski čuvar mreže Đorđe Petrović pre nekoliko dana je i zvanično promovisan kao novo pojačanje londonskog velikana Čelsija.

Golman iz Kostolca stigao je na "Stamford Bridž" iz američkog MLS-ligaša Nju Ingland Revolušna za 16 miliona evra.

Mučio se Čelsi sa golmanima u poslednje vreme, Kepa Arizabalaga je otišao u Real, Eduard Mendi u Saudijsku Arabiju, pa su "plavci" morali brzo da reaguju, a odlučili su se za Srbina.

Ipak, sjajni čuvar mreže i dalje neće braniti za Čelsi, potvrdio je menadžer londonskog kluba Maurisio Poketino, uprkos nekim navodima da bi mogao da debituje na meču sa Vimbldonom.

- Protiv Vimbldona će braniti Sančez, još uvek nismo dobili potvrdu da li je Petrović dostupan ili ne. Još uvek ne znam da li možemo da računamo na njega u sredu i zato smo se pripremali za utakmicu sa Robertom na golu - rekao je Poketino.

Foto: Tanjug/AP

Maurisio Poketino, trener Čelsija

Dodao je da će našem golmanu trebati neko vreme da shvati na koji način Čelsi igra.

- Mislim da mu treba više vremena da shvati način na koji želimo da igramo, koncept sa Tonijem (Himinezom, pomoćnim trenerom) i Hilariom (trenerom golmana). Petrović dobro radi, ali ne želimo da žurimo. Ne znamo ni da li će biti na klupi, jer dozvole još uvek nema - zaključio je Argentinac.

Podsetimo, Petrović je pre Nju Inglanda branio i za Čukarički, a prelaskom u Čelsi je postao drugi Srbin u najjačoj ligi sveta, posle Saše Lukića, koji igra za Fulam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading