GOSPOĐA MINISTARKA PROLUPALA - Hrvatica molila Grke da budu BLAGI PREMA UBICI navijača AEK-a

Autor:

Sport

09.08.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka turizma i sporta Hrvatske Nikolina Brnjac zatražila je primereno ali blago kažnjavanje počinilaca, nudeći svu moguću pomoć, otkrili su grčki mediji.

GOSPOĐA MINISTARKA PROLUPALA - Hrvatica molila Grke da budu BLAGI PREMA UBICI navijača AEK-a

Foto: Tanjug/AP

Huligani AZ Alkmara

Hrvati nemaju nimalo srama, čak ni kada je ubistvo u pitanju. Huligani Dinama ubili su navijača AEK u Atini i to ne slučajno već podmuklo i planski. O tome svedoči to što su do Grčke stigli zaobilaznim putem preko Crne Gore i Albanije a ne najkraćim putem preko Srbije.

Foto: Twitter/hooliganscz1999

 

Zatim su se naoružali do zuba, a posle svirepog ubistva su se krili po štek stanovima. Pojedinci su čak pokušali da glume Srbe kako bi pobegli, a oni manje bistri su sa sve oružjem krenuli prema granici. Bilo je i onih koji su glumili turiste i pokušali da se evakuišu preko mora.

I sve ovo državnim zvaničnicima Hrvatske nije nimalo gnusno. Naprotiv, oni pokušavaju da pronađu opradvanje za krvavi pir i svirepo ubistvo, baš kao što su to sramnim saopštenjem uradili Bed blu bojsi.

Međutim, ministarka turizma i sporta Hrvatske Nikolina Brnjac je "prešla igricu" i dokazala da od nižeg uvek možete da se spustite još niže. Ona je kontaktirala telefonom zamenika ministra sporta Grčke Janisa Vrucisa, formalno izrazila duboku tugu i saučešće zbog tragičnog događaja, a onda je SRAMNO ZATRAŽILA BLAŽE KAZNE ZA UHAPŠENE NAVIJAČE DINAMA! Da, dobro ste pročitali, a sve su otkrili grčki mediji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikolina Brnjac

- Ministarka turizma i sporta Hrvatske zatražila je primereno ali blago kažnjavanje počinilaca, nudeći svu moguću pomoć - prenosi Amna portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Loki

09.08.2023 19:39

Bas sramno! Ali, ocekivano. Od koga je, jos je i dobro......