MBAPE, ŠVALERČINO JEDNA! Obline na sve strane, zvezda PSŽ u društvu BRUTALNIH CRNKI

Autor:

Sport

07.08.2023

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sličnom društvu nedavno uhvaćen i Dušan Vlahović

MBAPE, ŠVALERČINO JEDNA! Obline na sve strane, zvezda PSŽ u društvu BRUTALNIH CRNKI

Foto: www.profimedia.rs

Kilijan Mbape (24), najbolji fudbaler Pari Sen Žermena i trenutno možda najbolji na svetu, i dalje nema dozvolu da trenira sa prvim timom, ali to ga očigledno previše ne uzbuđuje. Naprotiv, živi punim plućima pošto su ga paparaci ulovili tokom odmora na Sardniji.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

LEP POGLED: Kilijan s crnkom

Naime, Francuz je uslikan u društvu dve atraktivne devojke, koje je za razliku od njega obradovalo poziranje pred objektivom fotoreportera. Bile su prilično raspoložene u društvu brzonogog fudbalera dok su nazdravljale alkoholnim pićem, najverovatnije koktelima. Mbape je takođe bio u društvu prijatelja i napadača Real Madrida Rodriga, što je dodatno naljutilo navijače "svetaca" koji smatraju da kuje zaveru oko prelaska na "Santjago Bernabeu".

Republika

Foto: www.profimedia.rs

UŽIVAJU: Mbapeove prijateljice

Proteklih nedelja Kilijan je tema broj jedan u svetu fudbala usled brojnih nagađanja gde bi mogao da nastavi karijeru. Ugovor s Parižanima ima do juna naredne godine i gotovo izvesno ga neće produžiti, a u međuvremenu je odbio astronomsku ponudu saudijskog Al Hilala, koji je davao fiksnu platu od 200 miliona evra za 12 meseci, uz kompletna prava od reklama. Ceo paket premašio bi iznos od 700 miliona evropskih novčanica.

Republika

Foto: Profimedia

ŠMEKER: Vlahović

Paparaci su u sličnom izdanju uhvatili i Dušana Vlahovića, koji je u društvu zgodnih devojaka viđen u grčkim i španskim letovalištima. Mada, napadač Srbije i Juventusa odgovornije se poneo od Mbapea budući da je odmor iskoristio davno pre početka sezone i okupljanja u klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading