NEMANJA MATIĆ ODLAZI IZ ROME: Evo gde će Srbin NASTAVITI karijeru - ovo NIKO nije očekivao!

Autor:

Sport

06.08.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan transfer na jugu Italije.

NEMANJA MATIĆ ODLAZI IZ ROME: Evo gde će Srbin NASTAVITI karijeru - ovo NIKO nije očekivao!

Foto: Profimedia.rs

Vezista Rome Nemanja Matić

Nemanja Matić, nekadašnji reprezentativac Srbije, napustiće ekipu Rome do kraja letnjeg prelaznog roka.

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač ekipe koju predvodi Žoze Murinjo, napustiće "večni grad", a naredna destinacija bi trebala da mu bude Bretanja, pošto je Ren pred potpisom srpskog veziste.

Roma je igrala finale Lige Evrope, bila je na korak od plasmana u Ligu šampiona, a najbitnije za sve navijače ovog kluba je bio ostanak Žozea Murinja na klupi. Činilo se da će ekipa krenuti u novom pravcu, da će "sveža krv" stići u Romu, međutim...

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Matić u dresu Rome

Amerikanac Dan Fridkin, predsednik kluba, voljan je da pusti Matića u Ren, iako su svi videli da je "vučica" bez našeg veziste znatno slabiji tim. Takođe, odugovlači se sa potpisivanjem novog ugovora za Paola Dibalu, a takođe, neće biti ništa ni od dolaska Alvara Morate, iako je on bio najveća Murinjova želja.

Prema informacijama porala Ouest-France, Roma i Ren su u poodmaklim pregovorima i da bi lako moglo da se desi da 35-godišnji fudbaler nastavi karijeru u Bretanji. S jedne strane, imao bi zagarantovano učešće u grupnoj fazi Lige Evrope, što je Ren obezbedio četvrtim mestom u Ligi 1, dok bi Roma tek trebalo da „overi“ mesto u drugom po vrednosti UEFA takmičenju kroz kvalifikacije.

Takođe, Matić je spreman na nešto manja primanja nego u Romi, gde trenutno ima 4.000.000 evra godišnje.

Videćemo da li će do transfera doći, ali, nema sumnje, Roma će njegovim odlaskom mnogo izgubiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading