KRAJ SAGE! Legenda Partizana OTKRILA gde će Mbape igrati naredne sezone!

Autor:

Sport

31.07.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već je odbio milijardu evra od Al Hilala.

KRAJ SAGE! Legenda Partizana OTKRILA gde će Mbape igrati naredne sezone!

Foto: Tanjug/AP

Saudijski Al Hilal je, kako stvari stoje, odustao od angažovanja Kilijana Mbapea i svu pažnju usmerio na Viktora Osimena iz Napolija.

Takav rasplet situacije po francuskog napadača, uticao je da Real Madrid ponovo postane glavni kandidat kada je u pitanju dovođenje kapitena francuske reprezentacije.

Na tu temu govorio je legendarni as jugoslovenske reprezentacije i sportski direktor "kraljevića" Predrag Mijatović.

Legenda Partizana i kluba sa "Bernabeua" je ubeđen da će Mbape na leto 2024. godine zadužiti Realov dres.

- Prema informacijama koje trenutno imam, Kilijan će ostati u Pariz Sen Žermenu do kraja ugovora. On će narednu sezonu odigrati za Parižane, a potom će preći u Real. Ko zna, nije isključeno da, ukoliko bude efikasan na terenu i klub ostvari dobre rezultate, odluči i da produži saradnju sa "svecima". A, možda i u avgustu odluči da se odrekne svega što bi dobio sledeće godine, pa se otvore još neka nova vrata - rekao je Mijatović za španski "El Larguero".

Republika

Foto: Starsport

 

Šeici iz Al Hilala su ponudili enormnih milijardu evra za Mbapeov potpis, ali on je odbio da dođe na sastanak sa predstavnicima saudijskog kluba.

- Već duže vreme me ne čude mnoge pojave u fudbalu. Pre 15 ili 20 godina stvari su bile mnogo jasnije i logičnije, a sada je ovo ludilo koje vlada sa astronomskim ugovorima i platama dovelo do toga da ništa ne može više da me iznenadi. Mislim da će Kilijan napraviti pravu odluku ako dođe u Real, jer će mu to dati novu dimenziju. I sigurno će seledeće sezone biti pod ogromnim pritiskom, jer nije lako igrati i provesti negde godinu dana, a svi znaju da zapravo ne želiš svim srcem da budeš tu - zaključio je Predrag Mijatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading