PSŽ NAŠAO ZAMENU ZA MESIJA! Ponovo stiže POJAČANJE iz Barselone!

Autor:

Sport

31.07.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Barselone i francuski reprezentativac Osman Dembele dogovorio je prelazak u Pari Sen Žermen.

PSŽ NAŠAO ZAMENU ZA MESIJA! Ponovo stiže POJAČANJE iz Barselone!

Foto: Tanjug/AP

Ovu informaciju lansirao je uvek dobro obavešteni italijanski novinar Fabricio Romano.

Prema njegovim saznanjima, čelnici PSŽ-a aktivirali su klauzulu u ugovoru francuskog fudbalera, koja iznosi 50 miliona evra.

Međutim, transfer mora da bude završen do ponoći, pošto odštetna klauzula od 50 miliona evra za Dembelea važi do prvog avgusta.

Obeštećenje za Francuza od prvog avgusta, prema stavci u ugovoru, iznosi 100.000.000 evropskih novčanica. Podsetimo, Usman Dembele ima ugovor sa katalonskim klubom do 30. juna naredne godine.

 

 

Klub sa Parka prinčeva je pre dva dana poslao zvanično pismo Barseloni u kome je tražio dozvolu da počne pregovore sa francuskim napadačem, ali je katalonski klub odbio zahtev šampiona Francuske.

Španci ne žele pregovore sa "svecima", pošto su se tokom vikenda predstavnici katalonskog kluba sastali sa Dembeleom, koji je definitivno odlučio da napusti ekipu sa Nou Kampa.

- Sada ostaje samo borba sa vremenom da se ceo transfer završi do ponoći. Dembele je dogovorio petogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom. Barselona će novac zarađen od Dembelea da uloži u angažovanje Žoaoa Kansela - napisao je Romano.

Usman Dembele je u Barselonu stigao pre šest godina iz Borusije Dortmund za 135.000.000 evra i za katalonski klub je odigrao 185 utakmica, postigavši 40 golova, uz 43 asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading