TREĆA SREĆA: Crvena zvezda ZAVRŠILA KAPITALNO POJAČANJE u odbrani!

Autor:

Sport

23.07.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo-staro lice na Marakani.

TREĆA SREĆA: Crvena zvezda ZAVRŠILA KAPITALNO POJAČANJE u odbrani!

Foto: Starsport

Miloš Degenek u dresu Zvezde

Miloš Degenek je najnovije pojačanje FK Crvena zvezda. Ugovor je potpisan na dve godine, uz mogućnost produženja saradnje na još jednu sezonu.

Zvanična promocija trebalo bi da se održi u ponedeljak.

Foto: Starsport

Miloš Degenek

 

Povratak igrača je u subotu najavio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

- Degenek je pred vratima, dogovorili smo sve detalje sa Kolumbusom, očekujem u naredna dva-tri dana da bude u Beogradu na treningu. Nadam se da ćemo najkasnije do sutra potpisati Kabića koji je već dugo želja Zvezde. Najbolji mladi igrači u Srbiji koji nije u Crvenoj zvezdi. Zvezda mora da bude u okvirima Srbije kao Bajern u Nemačkoj. Sve najbolje u Srbiji mora da bude u Zvezdi - rekao je prvi čovek crveno-belih.

Degeneku je ovo treći mandat u dresu Zvezde. Nakon što je Barak Bahar izrazio ogromnu želju da ga vidi u svojim redovima, klub je uradio sve da do toga i dođe, a Kolumbusu je plaćeno obeštećenje.

Crveno-beli ovim transferom rešavaju pitanje u defanzivi, posebno jer je reprezentativac Australije polivalentan te može da igra u centralnom delu odbrane, kao i na desnom beku.

Izraelski stručnjak na klupi velikana iz Ljutice Bogdana je potpuno promenio sastav i sistem igre. Za sada sve daje rezultate, igra je fenomenalna, a generalnu probu pred start šampionata imaće 26. jula od 20h kada im gostuje Fjorentina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading