FRANCUZI UDARILI NA VLAHOVIĆA: Srbin ima ozbiljne ZDRAVSTVENE probleme!

Autor:

Sport

21.07.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalera Juventusa, naime, već izvesno vreme hronično muči povreda mišića.

FRANCUZI UDARILI NA VLAHOVIĆA: Srbin ima ozbiljne ZDRAVSTVENE probleme!

Foto: Tanjug/AP

Reakcije Dušana Vlahovića tokom meča Juventus - Sampdorija

Srpski napadač Dušan Vlahović (23) dugo je bio na meti Pari Sen Žermena. Međutim, kako piše francuski "RMC Sport", prebogati Parižani naprasno su odustali od dovođena srpskog reprezentativca zbog, navodno, ozbiljnih zdravstvenih problema.

Fudbalera Juventusa, naime, već izvesno vreme hronično muči povreda mišića, takozvana pubalgija, zbog čega je propustio deset utakmica prošle sezone.

U pitanju je bol jačeg ili manjeg intenziteta, zavisno od težine povrede, koji zahvata mišiće donjeg i prednjeg dela stomaka, stidnog područja i unutrašnje strane bedra. Manifestuje se u kuku, preponama, zglobovima i mišićima donjeg dela trbuha, a svojstven je trudnicama i sportistima koji se bave fudbalom, tenisom, rukometom i jahanjem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

 

Navodno, posle odustajanja od Vlahovića, katarski vlasnici PSŽ okrenuli su se drugom rešenju - Dancu Rasmusu Hojlundu iz Atalante.

Ali za Srbina nema zime kada je reč o interesentima za njegove usluge. Najnovije glasine su da je Vest Hem spreman da plati 70 miliona evra, što bi bio njihov rekordni transfer. Italijani tvrde da "čekićarima" novac ne bi bio prepreka pošto su ovog leta prodali Deklana Rajsa Arsenalu za 120 miliona evra.

Dušan Vlahović je za godinu i po u dresu torinske "stare dame" upisao 63 nastupa i postigao je 23 gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading