SRAMOTNI NAPADI NA NAŠE REPREZENTATIVCE: Srbima prete KLANJEM i ODSECANJEM PRSTIJU!

Autor: Marija Nestorović

Sport

17.07.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" se nalaze u velikom problemu.

SRAMOTNI NAPADI NA NAŠE REPREZENTATIVCE: Srbima prete KLANJEM i ODSECANJEM PRSTIJU!

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Dušan Tadić

Dušan Vlahović i Dušan Tadić poslednjih dana dobijaju jezive pretnje od navijača. Pristalice PSŽ su se oglasile povodom navoda da bi napadač Juventusa mogao da pojača tim iz Pariza i poručile mu da ne dolazi u Grad svetlosti. Naime, grupa navijača "svetaca" razvila je skandalozan transparent upućen srpskom fudbaleru.

SMETA IM TRI PRSTA

- Vlahoviću, ako dođeš u Pariz, odseći ćemo ti tri prsta - pisalo je na plakatu koji su držali u rukama.

 

 

Razlog je što Dušan postignute golove najčešće proslavlja s podignuta tri prsta, ali i zato što se fotografisao u majici na kojoj je bilo ispisano "Veseli se, srpski rode", uz kartu na kojoj se vidi Kosovo kao deo Srbije.

Zatim se na udaru Turaka našao i kapiten Srbije nakon što je potpisao ugovor s Fenerbahčeom. Turci su očigledno i dalje besni na srpskog fudbalera posle sukoba s Orkunom Kokčuom dok je jedan bio kapiten Ajaksa, a drugi Fejenorda. Bilo je to u jeku borbe za titulu u Holandiji, ali i posle katastrofalnih zemljotresa u Turskoj i Siriji. Tada je Orkun odbio da pruži ruku Tadiću na pozdravljanju pred meč jer Tadić nije hteo da nosi kapitensku traku u obliku zastava Turske i Sirije, u čast žrtvama razornog zemljotresa. Zato se Turčin iz Fejenorda uvredio, pa je odbio da se rukuje s našim reprezentativcem.

NISU ZABORAVILI

Tokom meča i posle njega Tadić je trpeo uvrede Kokčua, a isto se desilo i na narednom duelu dva kluba. Njemu su se tada u napadima na Tadića pridružili sunarodnici, pa je Dušan i tada dobijao otvorene pretnje smrću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dušan Tadić (@dusantadic)

 

Situacija se u narednim mesecima slegla, ali je Dušanov odlazak u Fenerbahče i Istanbul sve podsetio na nemile scene, pa su ponovo usledili napadi i brutalne pretnje smrću.

- Bolje da nisi dolazio. Znaš šta te čeka ovde, nećeš preživeti - bili su neki od komentara.

Bes navijača osetio je i Srđan Plavšić, kome su pristalice Sparte iz Praga pretile smrću 2021. jer se pojavila informacija da pregovara s gradskim rivalom Slavijom. Takođe, i fudbaler Čukaričkog Nikola Drinčić prošao je kroz pakao kada je povredio igrača Crvene zvezde Branka Jovičića i poslao ga na dužu pauzu. Delije to nikako nisu mogle da mu oproste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading