MOTIVISAN KAO NIKADA PRE: Samo nam je Liga šampiona u glavi!

Autor:

Sport

11.07.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od Nigerijca se na Marakani puno očekuje.

MOTIVISAN KAO NIKADA PRE: Samo nam je Liga šampiona u glavi!

Foto: FK Crvena zvezda

Piter Olajinka

Fudbaler Crvene zvezde Piter Olajinka izjavio je danas da se prilagodio crveno-belima i dodao da već razmišlja o Ligi šampiona.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Žan Filip Kraso i Piter Olajinka

- Dobro je biti deo tima, trenirati i adaptirati se na saigrače. Za sada sve protiče u najboljem redu, tu smo jedni za druge, pričamo, družimo se. Idem dan po dan, trudim se da se što bolje međusobno upoznamo. Treninzi su vrlo zahtevni, ali navikao sam na to. Znamo da se spremamo za Ligu šampiona i samo nam je to u glavi - rekao je Olajinka, prenosi zvanični sajt kluba.

Nigerijac je istakao da su navijači Crvene zvezde imali pregršt pohvala na njegov račun.

- Odigrali smo odlične utakmice, jer zahteve sa treninga prenosimo na teren. Svakodnevno treniramo kako bi igrali dobro kolektivno uz individualne kvalitete, kao što trener traži od nas. Igrali smo protiv dobrih protivnika i pobedili smo, sve ide dobro. Dobio sam mnogo pohvala od navijača, ali nažalost nisam mogao da odgovorim na sve. Sad nam sledi duel protiv odličnog rivala - ekipe Fenerbahčea, sa nestrpljenjem čekamo meč koji može da nas odvede do osvajanja turnira. Bez obzira što je faza priprema, veoma je važno da redovno pobeđujemo kako bi podigli samopouzdanje za predstojeće izazove u Ligi šampiona i prvenstvu - naveo je novi fudbaler Crvene zvezde.

Olajinka je istakao da se u pauzi između napornih treninga uvek nađe vremena za zabavu sa saigračima.

- U slobodno vreme igram Fifu sa Krasoom, a moram da priznam da je bolji. Za sada uglavnom on meni daje "nesanicu", jer igramo pred spavanje, pa se iznerviram, ali nastojaću da i to promenimo u budućnosti - zaključio je ofanzivac crveno-belih.

Podsetimo, Crvena zvezda se trenutno za novu sezonu priprema u Rusiji. Šampion Srbije će sutra od 18.30 časova u Sankt Peterburgu igrati protiv Fenerbahčea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading