SEĆANJE NA MIHU NE SME DA IZBLEDI! Sinišina snaja: Nove generacije moraju da se ugledaju na NJEGA!

Autor:

Sport

07.07.2023

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivno izlaganje supruge Sinišinog brata Dražena.

SEĆANJE NA MIHU NE SME DA IZBLEDI! Sinišina snaja: Nove generacije moraju da se ugledaju na NJEGA!

Foto: Republika.rs

U Muzeju primenjene umetnosti u četvrtak je otvorena izložba o dve kultne ličnosti životnog stila i fudbala, o Siniši Mihajloviću i Paolu Rosiju. Svoje utiske ekskluzivno za portal "Republika.rs" iznela je snaja legendarnog fudbalera - Jelena Mihajlović.

Republika

Foto: Republika.rs

Jelena Mihajlović sa decom

- Za sve nas je bilo veliko iznenađenje kada je Dražen pozvan da pripremi ovu izložbu. Zaista je sjajno videti u ovakvom jednom prostoru sve te medalje i pehare koji stoje u našoj kući, ali ovako zajdeno sa svim obeležjima njega i od Paola Rosija koji je veliki prijatelj porodice Mihajlović - rekla je Jelena Mihajlović, a zatim se osvrnula na usponene koje će pamtiti čitav život:

- Napravili su zaista lepo iznenađenje. Prvi utisak kada smo ovde ušli - sve nas podseća na Sinišu, gde god da pogledamo. On je svaki dan sa nama, nije tu fizički, ali u mislima jeste. Svakog dana smo u kontaktu sa njegovom decom i suprugom. Držimo i čuvamo sećanje na njega.

Najteže je bez dileme Sinišinoj deci i supruzi.

- Život ide dalje, oni moraju da se bore za sebe, za svoje porodice. Mislim da su na Sinišu temperamentom. On im je bio uzor da stalno gledaju napred i da budu uspešni na svojim poljima.

- Ne znam šta bih vam rekla, od prvog momenta kada sam ga upoznala imala sam ogromnu tremu. On je bio čovek koji je preko ekrana ulazio u srca ljudi, a zamislite kada upoznate takvog čoveka uživo, jednostavno se oduševite. Ja sam njega obožavala da slušam i gledam kada je sa porodicom. To je divna i složna porodica. Bila mi je velika čast što je bio moj dever. Nastavićemo da čuvamo sećanje na njega, da i nove generacije slušaju i čitaju o Siniši i da pokusaju da se bar na neki način ugledaju na njega - sportski ili po karakteru - zaključila je Jelena Mihajlović za portal "Republika.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading