ODMOR JE ZAVRŠEN! Luis Enrike ima novi POSAO!

Autor:

Sport

05.07.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski stručnjak Luis Enrike zvanično je danas predstavljen kao novi trener fudbalera Pariz Sen Žermena.

ODMOR JE ZAVRŠEN! Luis Enrike ima novi POSAO!

Foto: Tanjug/AP

Enrike je sa PSŽ-om potpisao ugovor na dve godine. Španac je do sada u karijeri vodio Barselonu, Romu, Seltu i reprezentaciju "Crvene furije".

- Srećan sam što sam došao u Pariz i što ću steći novo iskustvo. Uzbuđen sam što ću upoznati nove ljude, živeti u ovom gradu, naučiti novi jezik i povrh svega voditi PSŽ - izjavio je Enrike na konferenciji za medije.

Bivši selektor španske reprezentacije na klupi "svetaca" je zamenio iskusnog Kristofa Galtijea, koji se danas i zvanično rastao sa šampionom Lige 1.

 

 

Tokom trenerske karijere, Luis Enrike je predvodio "B" tim Barselone, pre nego što je posle vođenja Rome i Selte, preuzeo najbolji tim Katalonaca na čijoj je klupi sedeo od 2014. do 2017. godine.

Usledio je potom odlazak u nacionalni tim Španije, sa kojim se nije proslavio na Mundijalu u Kataru, pošto je eliminisana na penale od kasnijeg polufinaliste selekcije Maroka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading