ARAPI TROŠE BEZ KONTROLE! Bufon dobio BEZOBRAZNU ponudu: Desetine MILIONA na računu, ali mora da pristane na JEDAN uslov!

Autor:

Sport

02.07.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanska legenda nalazi se na iskušenju.

ARAPI TROŠE BEZ KONTROLE! Bufon dobio BEZOBRAZNU ponudu: Desetine MILIONA na računu, ali mora da pristane na JEDAN uslov!

Foto: www.profimedia.rs

Đanluiđu Bufon u dresu Parme

Deluje da je bilo pitanje vremena kada će bogati Arapi pokušati da u svoj fudbal dovedu ikonu poput Đanluiđija Bufona.

Jedan od najboljih golmana u istoriji fudbala trenutno je u Parmi, iz koje je i krenuo ka svetskom vrhu, a i pored toga što ima punih 45 godina on je i dalje aktivan jedan od ključnih igrača u svom timu i prošle sezone mrežu je čuvao na 19 mečeva.

Ima ugovor sa Parmom Bufon na još godinu dana, ali je moguće da ćemo ga uskoro umesto u Italiji gledati u Saudijskoj Arabiji!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đanluiđi Bufon

 

Bogati Arapi rešili su da ponude Điđiju 30 miliona evra, italijanski mediji ne navode koji je klub u pitanju, ali je jasno da postoji jedan uslov na koji bi Bufon morao da pristane. Želeo je Italijan da završi karijeru u Parmi krajem juna 2024. a ako se odluči da pojača bankovni račun "kopačke o klin" će moći da stavi tek za par sezona kada bude imao punih 47 godina pošto mu neimenovani tim nudi ugovor do 2025.

Kada bi se odlučio na ovaj korak Bufon bi postao drugi Italijan u Saudijskoj Arabiji posle Sebastijana Đovinka koji je igrao za Al Hilal u periodu od 2019. do 2021. godine.

Podsetimo, brojna zvučna imena trenutno igraju u Saudijskoj Arabiji, pa su tako tu Kristijano Ronaldo, Karim Benzema, Ngolo Kante, Kalidu Kulibali, Ruben Neveš, Eduar Mendi, a izvesno je da će im se uskoro priključiti i Marcelo Brozović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading