SAGA ZAVRŠENA - "BOMBA JE EKSPLODIRALA": Hrvat NAPUSTIO Evropu i izabrao ARAPSKE MILIONE!

Autor:

Sport

30.06.2023

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marcelo Brozović prešao je u Al Nasr.

SAGA ZAVRŠENA - "BOMBA JE EKSPLODIRALA": Hrvat NAPUSTIO Evropu i izabrao ARAPSKE MILIONE!

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić i Marcelo Brozović

Dugo je trajala saga oko budućnosti reprezentativca Hrvatske Marcela Brozovića, ali je on na kraju rešio da prihvati arapske milione i pridruži se Kristijanu Ronaldu u Al Nasru.

Doskorašnji fudbaler Intera bio je na meti Barselone, navodno je želeo u katalonskog giganta, a nepremostiva prepreka bio je finansijski fer-plej. 

Nije bilo mogućnosti da Brozović zaigra za Barsu, pa je on "teška srca" morao da prihvati čak 100 miliona evra za trogodišnji ugovor u Al Nasru.

Inter će takođe proći odlično i na račun nero-azura leći će 23 miliona evra, te će ovo biti transfer koji će uzdrmati Apenine, ali i ostatak Evrope.

Da je stvar gotova potvrdio je i čuveni Fabricio Romano, a znamo da on retko kada greši kada su ovakve stvari u pitanju.

 

 

Brozović bi tokom petka popodne trebalo da bude na lekarskom pregledu, a zatim da potpiše ugovor na tri godine, do kraja juna 2026.

Marcelo Brozović je u Inter stigao iz zagrebačkog Dinama i vremenom je postao jedan od ključnih igrača ovog kluba. Odigrao je tačno 330 utakmica u plavo-crnom dresu i na njima je upisao 31 gol i 43 asistencije. 

Za reprezentaciju Hrvatske igrao je 87 puta i ima učinak od po sedam golova i asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading