UZMI ILI OSTAVI! Stigla BOGATA ponuda za jednog od najboljih igrača Rome!

Autor:

Sport

29.06.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Vučica" bi mogla da ostane bez važnog aduta.

UZMI ILI OSTAVI! Stigla BOGATA ponuda za jednog od najboljih igrača Rome!

Foto: Tanjug/AP

Paulo Dibala i Nemanja Matić

Nije se posrećilo Paulu Dibali da podigne pehar Lige Evrope i sa Romom izbori plasman u Ligu šampiona.

Argentinski reprezentativac je imao dobru sezonu u "večnom gradu", izuzimajući povrede koje su ga mučile, kao i prethodnih godina u Juventusu.

Sjajni napadač ima klauzulu po kojoj može da ode u klub van Serije A za 12.000.000 evra, pominjali su se klubovi iz Premijer lige, ali zvanične ponude nije bilo.

Sada je na red došla Saudijska Arabija! Naime, prema informacijama sa Apenina, Argentinac bi mogao da se uputi u novi fudbalski "El Dorado". Paulo polako ulazi u četvrtu deceniju, teško da može da se vrati na najveću scenu, jer niko od klubova koji igraju Ligu šampiona nije zainteresovan, baš zbog malog broja mečeva koje je odigrao prethodnih sezona.

Foto: Tanjug/AP

Paulo Dibala

Dibala je "staru damu" napustio kao slobodan igrač posle sedam godina. Na kraju posle koketiranja sa Milanom i Interom, završio je na "Olimpiku", dok u Romi dobija samo 4.500.000 evropskih novčanica, kao i Ejbraham, a manje od Vajnalduma.

Prema najnovijoj ponudi, u Aziji može da utrostruči primanja, što bi moglo da ga privuče i da prihvati poziv šeika. Na kraju, Rimljani neće igrati u Ligi šampiona, a Argentincu je ovo prilika da uzme ogroman novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading