SRBIN I ARGENTINAC NAPRAVILI ŠOU! Matić napravio GEST za pamćenje prema Dibali, a onda ga BRUTALNO SPUSTIO za sva vremena! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.06.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saigrači iz Rome odgovarali na zanimljiva pitanja.

SRBIN I ARGENTINAC NAPRAVILI ŠOU! Matić napravio GEST za pamćenje prema Dibali, a onda ga BRUTALNO SPUSTIO za sva vremena! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Paulo Dibala i Nemanja Matić

Bivši reprezentativac Srbije je odigrao dobru sezonu u Romi, ostao je bez trofeja posle poraza u finalu Lige Evrope od Sevilje, ali na kraju je zadovoljan.

- Sve mi odgovara, klub, grad, hrana, ljudi, porodica je zadovoljna. Sin mi je navijač Rome, plače kada izgubimo - rekao je Nemanja Matić.

Srpski vezista nosi "osmicu" iako je uzeo broj "21" kada je stigao kao slobodan igrač u "Vučicu".

- Jeste, ali posle toga je došao Dibala, želeo je svim silama taj broj, praktično u suzama me je molio da mu ga prepustim. Rekao sam mu da ga uzme i odlučio se za broj 8 - otkrio je sjajan gest Ubljanin.

 

Foto: printscreen/instagram

 

Međutim, tokom razgovora, srpski as je dao zanimljivu izjavu. Sve bi možda ostalo neprimećeno da Argentinac nije reagovao "peckanjem" Ubljanina zbog intervjua datog na engleskom jeziku.

Odgovor Srbina, međutim, brutalno je spustio bivšeg igrača Juventusa!

- Zašto ovo nije na italijanskom Nemanja? - upitao je Dibala, na šta je usledila replika:

-  Ovde sam deset meseci i govorim italijanski mnogo bolje od vas koji ste ovde deset godina - brutalno je odgovorio vezista sa Uba.

Roma je sezonu u Seriji A završila na 6. mestu sa 38 bodova i ponovo će igrati u Ligi Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading