NITI MAMA, NITI SESTRA - Evo ko je plavuša koja se ne odvaja od Vlahovića na Mikonosu

Autor:

Sport

27.06.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Juventusa na Mikonosu na zasluženom odmoru, a tu je i Elena Sofija, koja baš ume da uživa na luksuznim letovalištima.

NITI MAMA, NITI SESTRA - Evo ko je plavuša koja se ne odvaja od Vlahovića na Mikonosu

Foto: Profimedia

Dušan Vlahović sa nepoznatom plavušom na skuteru

"Mama u boji...!" Dušan Vlahović puni baterije na Mikonosu na zasluženom odmoru, ali i leči povredu zbog koje nije mogao da pomogne fudbalskoj reprezentaciji Srbije u prijateljskom meču sa Jordanom (3:1) i na gostovanju Bugarskoj u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine (1:1). Međutim, to ne znači da napadač Juventusa ne puni kolone, doduše ne golovima i asistencijama, već spekulacijama gde će nastaviti karijeru, ali ko je zanosna plavusa koja se ne odvaja od njega na grčkom letovalištu.

Foto: Profimedia

 

Prokomentarisali su šaljivo brojni navijači srpskog asa da su u pitanju sestra ili majka, što nas vraća na kultnu rečenicu s početka teksta iz filma "Mi nismo anđeli". Međutim, u pitanju je izvesna Elena Sofija.

Ako je suditi na osnovu njenih objava na Instagramu, reč je o devojci koja voli da uživa u dobrom društvu prevashodno na luksuznim letovalištima poput Mikonosa i Ibice. Ona je često u dnevnom kao i noćnom provodu, a osim dobre zabave voli sportiste i skupe sportske automobila.

Uverite se i sami.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Sophia (@ssophiaelena)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading