VELIKI SKANDAL DŽIGIJA NINKOVIĆA! "Luda glava" srpskog fudbala ŽESTOKO PSOVALA navijača bivšeg kluba! (FOTO)

Autor:

Sport

27.06.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo je "briljirao" van terena.

VELIKI SKANDAL DŽIGIJA NINKOVIĆA! "Luda glava" srpskog fudbala ŽESTOKO PSOVALA navijača bivšeg kluba! (FOTO)

Foto: Starsport

Nikola Ninković važi za jednu od "najluđih glava" u srpskom fudbalu.

Momak koji je bio jedan od najvećih talenata Partizana i za kog se očekivalo da bude naslednik Saše Ilića i ostavi dubok trag u crno-belom dresu, krenuo je stranputicom, pa je umesto po igrama ostao upamćen po incidentima koje je pravio van terena.

Pokušao je da "oživi" karijeru u Borcu iz Banjaluke prošle sezone, ali nije blistao, te je na 22 utakmice imao učinak od tri gola i osam asistencija i klub je rešio da prekine saradnju sa njim.

Navijači, takođe, nisu bili zadovoljni njegovim igrama, pa je jedan od fanova banjalučkog tima komentarisao Ninkovićev učinak u sezoni za nama.

- Što se tiče debelog kockara zna se kako je i zbog čega došao u Banjaluku i neka je "otpjetlo" što dalje - napisao je navijač, a dobio je salvu žestokih psovki kao odgovor.

- Debeli ti j**o mamu i sestru zajedno - opsovao je Nikola Ninković pomenutog navijača.

 

 

Džigiju Ninkoviću ovo nije prvi put da napravi problem sa navijačima tima za koji nastupa. Svojevremeno je u "lajvu" na Instagramu imao veliku raspravu sa grobarima u kojoj ih je vređao zbog nedovoljne podrške Partizanu, kao i zbog poređenja sa igračima koji su prethodnih godina igrali za klub. 

Tada je izneo salvu uvreda na račun ljudi koji dolaze na tribine u Humskoj, a posle nove slične situacije deluje da se Ninković nikada neće smiriti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading