ZVEZDA PREDSTAVILA NOVOG GOLMANA: Pitali smo Glazera o drugim ponudama, Izraelac otkrio zbog čega se nije dvoumio oko dolaska na Marakanu!

Autor:

Sport

22.06.2023

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borjanov naslednik ponosan što je postao deo crveno-bele porodice.

ZVEZDA PREDSTAVILA NOVOG GOLMANA: Pitali smo Glazera o drugim ponudama, Izraelac otkrio zbog čega se nije dvoumio oko dolaska na Marakanu!

Foto: Republika

Glazer predstavljen na Marakani

Novi golman Crvene zvezde Omri Glazer predstavljen je u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić". Izraelac će na golu srpskog šampiona zameniti dugogodišnjeg čuvara mreže i kapitena Milana Borjana, a tokom promocije na našem najvećem stadionu odgovorio je i na pitanje našeg portala koje se ticalo drugih ponuda, budući da poseduje rumunski pasoš kao države članice EU.

- Bilo je više opcija, ali kada je stigao poziv Crvene zvezde nijednog momenta se nisam dvoumio. Radi se o velikom klubu, sa sjajnim navijačima i ogromnom tradicijom i radujem se novom izazovu - rekao je Glazer.

Želim da dam sve za kllub. Imam veliko poštovanje za ovaj klub velike istorije. Hoćemo da napravimo velike uspomene i u budućnosti. Daću sve od sebe na terenu i van njega - dodao je Izraelac koji će nositi dres sa brojem 18.

Glazer je sa dosta respekta prokomentarisao Borjana, rekavši da je reč o klupskoj legendi.

Mislim da je Milan legenda kluba. Takođe, sa nacionalnim timom je uradio veliku stvar. Ne znam ga, ali sam čuo da je dobra osoba. Milan je Milan, a ja sam Omri. Želim da se dokažem i pokažem kvalitet, kvalitet kao golman.

Sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana Mitar Mrkela izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je rešeno pitanje "jedinice", a pritom je najavio da će uskoro biti predstavljene nove akvizicije.

Republika

Foto: Republika

 

Glazer (27) je u Zvezdu stigao iz Hapoel Ber Ševe, a gol nacionalnog tima branio je u pet navrata. Izraelski čuvar mreže će se sa prvakom Srbije na jesen okušati i u grupnoj fazi Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Perica

22.06.2023 17:40

Transfermarket navodi da je potpisao i Luka Milivojevic.