VELEOBRT: Ostoja Mijailović NIJE predsednik JSD Partizan!

Autor:

Sport

22.06.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tenzije na relaciji Jugoslovensko sportsko društvo Partizan i FK Partizan nastavljaju da rastu, posebno nakon najnovije odluke suda.

VELEOBRT: Ostoja Mijailović NIJE predsednik JSD Partizan!

Foto: Starsport

Odnosi između Fudbalskog kluba Partizan i Jugoslovenskog sportskog društva i dalje su zategnuti. Previranja traju, a nema naznake da će se situacija uskoro smiriti.

Posebno nakon novih dešavanja, gde je usvojena tužba FK Partizan povodom postavljanja Ostoje Mijailovića za predsednika JSD Partizan. Kako saznaje Republika poništena je odlukla sa Vanredne sednice JSD Partizan održane 12. septembra 2022. To znači da Ostoja Mijailović pravno nije predsednik te organizacije. 

Prenosimo sadržaj presude:

- Usvaja se tužbeni zahtev tužioca Fudbalskog kluba "Partizan" sa sedištem u Beogradu, u odnosu na tuženog Jugoslovensko sportsko društvo "Partizan" sa sedištem u Beogradu, pa se UTVRĐUJE da su ništavne i da ne proizvode pravna dejstva Odluka o izboru Ostoje Mijailovića sa predsednika Jugoslovenskog sportskog društva "Partizan", doneta na Vanrednoj sednici Skupštine Jugoslovenskog sportskog društva "Partizan", koja je održana dana 12.09.2022. godine i Odluka o imenovanju lica ovlašćenog za zastupanje, doneta na sednici Upravnog odbora Jugoslovenskog sportskog društva "Partizan", koja je održana 13.09.2022. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading