BARSELONA OSTAJE BEZ SUPERSTARA: Al Hilal ponudio 47 miliona za fantastičnog reprezentativca (FOTO)

Autor:

Sport

18.06.2023

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saudijci postavljaju standarde u svetu fudbala.

BARSELONA OSTAJE BEZ SUPERSTARA: Al Hilal ponudio 47 miliona za fantastičnog reprezentativca (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Barselone

Engleski premijerligaš Vulverhempton postigao je dogovor sa saudijskim Al Hilalom o transferu vrednom 47 miliona funti za 26-godišnjeg portugalskog veznog igrača Rubena Neveša, javio je "Skaj sports".

 

 

Nevešu je preostala još godinu dana sa Vulvesima i klub je bio spreman da ga proda, pogotovo što su mnogi jači timovi pokazali interesovanje, među njima i Barselona i Mančester junajted. Portugalac je tada izjavio da bi rado zaigrao u Ligi šampiona…

- U fudbalu morate da idete ka svojim glavnim ciljevima i to će biti velika odluka za mene i moju porodicu - izjavio je tada Ruben Neveš.

Portugalac je postigao šest golova i upisao jednu asistenciju u 35 utakmica u Premijer ligi za Vulvse tokom protekle sezone. U engleski klub je stigao iz Porta u julu 2017.

Po svemu sudeći, ostalo je da reprezentativac Portugala dogovori lične uslove, ali ne očekuje se da će to biti problem za bogati Al Hilal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading