HRVATSKA U SUZAMA: Loše vesti za susede pred MEČ GODINE!

Autor:

Sport

16.06.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našao se na oštrom udaru javnosti.

HRVATSKA U SUZAMA: Loše vesti za susede pred MEČ GODINE!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Hrvatske

Fudbaleri Španije i Hrvatske će se sastati u nedelju, 18. juna, u velikom finalu Lige nacija.

Meč na stadionu De Kajp, u Roterdamu, počinje u 20:45, a do ovog susreta su Hrvati stigli pobedom protiv Holandije, dok je Španija bila uspešnija od Italije.

Sada, samo dva dana pred finale, u španskom listu "As" je osvanuo tekst u kome se negativno govori o Zlatku Daliću, selektoru naših komšija, a ceo uspeh se prebacuje na igrače, što se nikako neće svideti medijima i navijačima u ovoj zemlji.

Pre svega je to zato što svi mislimo da je Hrvatska do ovih rezultata došla zbog odličnih igara Luke Modrića i njegovih saigrača (Perišića, Brozovića, Rakitića, Kovačića), ali to je bio slučaj i sa drugim ekipama. Na primer, Real sa Modrićem, Ronaldom, Benzemom ili Ramosom pa je Zidan bez obzira na njih bio hvaljen i nakon toga se uvek pominje kada velikani traže trenera.

Foto: Tanjug/AP

Zlatko Dalić i Luka Modrić

Dodaje se i da je Hrvatska stigla do uspeha na prvenstvima sveta zbog sreće i požrtvovanosti igrača, pošto nijednom nije bila superiorna nad svojim protivnicima.

Takođe, ističe se da je Dalićeva karijera pre preuzimanja reprezentacije bila izuzetno skromna.

As ipak poentira sa konstatacijom da Dalić u poslednje vreme zaslužuje više priznanja:

Protiv Holandije je doneo važne i velike odluke: stavio je Perišića na krilo, Modriću dao ekstremnu slobodu i uveo Petkovića u produžetku. Pobedio je sa stilom, a sve je to napravio bez povređenog Gvardiola i bez straha se kladeći na Šutala. Možda bismo mu trebali početi davati veće zasluge - zaključak je Španaca.

Imaće Dalić priliku da utiša Špance u nedelju i da svojoj državi donese pehar Lige nacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading