GOTOVO JE: Napustio Crvenu zvezde, brzonogi fudbaler ima novi klub! (FOTO)

Autor:

Sport

12.06.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladog ofanzivca možemo da smatramo za jedan od najvećih transfer promašaja srpskog šampiona poslednjih godina.

GOTOVO JE: Napustio Crvenu zvezde, brzonogi fudbaler ima novi klub! (FOTO)

Foto: Starsport

Nemanja Motika

Mladi srpski ofanzivac s nemačkim pasošem - Nemanja Motika (20), sutra stiže u Sloveniju da parafira saradnju sa Olimpijom. Sada već bivši fudbaler Crvene zvezde pokušaće u Ljubljani da rehabilituje karijeru i pokuša da opravda svoj potencijal.

 

 

- Najavljeno pojačanje visokog profila je naše. Nemanja Motika sutra stiže u "zmajevo gnezdo" - stoji na zvaničnom tviter nalogu višestrukog slovenačkog prvaka.

Crvena zvezda je Bajernu za transfer Nemanje Motike platila 1.500.000 evra, ali je u dresu crveno-belih odigrao samo 313 minuta. Mladog ofanzivca možemo da smatramo za jedan od najvećih transfer promašaja srpskog šampiona poslednjih godina.

Podsetimo, dogovor između Crvene zvezde i Olimpije je sledeći: Motika odlazi u Olimpiju bez obeštećenja, s tim da Zvezda ima mogućnost zarade. Sav prihod do 1.500.000 evra, ukoliko Motika bude prodat, ide srpskom šampionu. U slučaju da transfer bude veći od 1.500.000, crveno-beli uzimaju zagantovanu sumu i još 20 odsto od cifre koja prelazi tih 1.500.000.

Nemanja Motika je prolećnu polusezonu odigrao kao pozajmljen igrač za Austriju Lustenau. Ogirao je 18 utakmica, postigao jedan pogodak i upisao jednu asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading