PREPREKA VIŠE NEMA: Stevan Jovetić sve bliže povratku u Partizan? (FOTO)

Autor:

Sport

12.06.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni ofanzivac slobodan je u izboru novog kluba.

PREPREKA VIŠE NEMA: Stevan Jovetić sve bliže povratku u Partizan? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Kapiten crnogoroske reprezentacije Stevan Jovetić napustio je berlinsku Hertu. Nekadašnji ofanzivac Partizana, Fiorentine, Mančester sitija je u prestonicu Nemačke stigao 2021. godine iz Monaka, a tokom karijere u dresu plavo-belih imao je velikih probema sa povredama, zbog kojih je propustio većinu utakmica.

Za ekipu koja je ispala iz Bundeslige Jovetić je tokom dve sezone odigrao 40 mečeva, a postigao je 11 golova, uz četiri asistencije. Ove sezone je odigrao ukupno 18 utakmica u svim takmičenjima, a postigao je četiri gola uz tri asistencije.

- Želim da kažem da mi je žao zbog svega što se desilo ove sezone. Ovaj klub, navijači i grad zaslužuju da uvek budu u Bundesligi, bez dileme. Navijaću za vas i nadam se da će se Herta naredne sezone vratiti u Bundesligu - napisao je Jovetić na Instagramu.

 

 

Crnogorski fudbaler je karijeru počeo u OFK Titogradu, a igrao je za Partizan, Fiorentinu, Mančester siti, Inter, Sevilju i Monako. Ostaje da se vidi gde će Jovetić, koga uskoro sa reprezentacijom očekuje okršaj sa Mađarskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, nastaviti karijeru.

Stevan Jovetić ima 33. godine, kraj karijere je sve bliži, u više navrata je isticao da bi voleo do penzije da još jednom obuče dres Partizana. Sada je idealna prilika za povratak u Humsku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
NIKAD GORA UPRAVA

13.06.2023 09:02

Ajde kilava UPRAVO POKAZI da nesto ZNAS. Kakva ,,UPRAVA" TAKVI mizerni REZULTATI. Istoriski SLABI.