VELEOBRT NA MARAKANI: Zvezda TRAMPI vezistu za MOĆNOG golgetera?!

Autor:

Sport

11.06.2023

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ne odustaju od domaćeg centarfora.

VELEOBRT NA MARAKANI: Zvezda TRAMPI vezistu za MOĆNOG golgetera?!

Foto: Starsport

Petar Stanić sa saigračima iz Crvene zvezde

Vezista Crvene zvezde Petar Stanić nalazi se na meti TSC-a, nakon što je okončao pozajmicu u subotičkom Spartaku. Topolci žele da se pojačaju u veznom redu pred kvalifikacije za Ligu šampiona, a crveno-beli nameravaju da Stanića proslede na sever Srbije u zamenu za napadača Petra Ratkova.

Mladi golgeter ima unosne ponude iz inostranstva, ali na Marakani bi dobio priliku da se okuša u grupnoj fazi elitnog takmičenja. Iz Zvezde su više puta poručili da silno žele da angažuju bar jednog domaćeg napadača, a nekadašnji as OFK Beograda i pančevačkih timova im može "pomoći" u tome. Ratkova odlikuje izuzetna snaga, a u Beograd bi se preselio uz doplatu jer iza sebe ima veoma dobru takmičarsku godinu posle koje mu je tržišna vrednost porasla.

Republika

Foto: Starsport

Ratkov ipak na Marakani

Pored Stanića, na radaru vicešampiona Srbije nalazi se i talentovani Jovan Šljivić, koji će krajem 2023. godine napustiti Ljutice Bogdana, a prema pisanju "Maxbetsporta" TSC ga hoće već po otvaranju letnje pijace.

Podsetimo da je Stanić (21) minule sezone upisao 31 nastup u dresu "golubova" u svim takmičenjima, upisavši po tri gola i asistencije. Da li će pojačati Topolce, ili će ostati u Beogradu zavisi od suda novog trenera srpskog prvaka Baraka Bahara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading