SAVRŠENE VESTI ZA "ORLOVE": Srbiji SMANJENA kazna - UEFA usvojila žalbu FSS!

Autor:

Sport

08.06.2023

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto dve, naši fudbaleri će samo jedan meč igrati pred decom koja su stara do 14 godina.

SAVRŠENE VESTI ZA "ORLOVE": Srbiji SMANJENA kazna - UEFA usvojila žalbu FSS!

Foto: Tanjug/AP

Strahinja Pavlović sa saigračima iz reprezentacije Srbije tokom utakmice sa Kamerunom na Mundijalu

Komisija za žalbe UEFA usvojila je žalbu Fudbalskog saveza Srbije posle izrečenih kaznenih mera zbog dešavanja na meču Crna Gora – Srbija u Podgorici.

UEFA je smanjila kaznu sa dve na jednu utakmicu bez prisustva publike, odnosno osoba starijih od 14 godina.

To znači da će Tadić i drugovi imati podršku u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, protiv Mađarske, 7. septembra, kao u 1. kolu protiv Litvanije, kada je blizu 20.000 mališana napravilo fantastičnu atmosferu, a 17. oktobra, kada nam u goste dolazi Crna Gora, Fudbalski savez očekuje pun stadion i maksimalnu podršku našem nacionalnom timu na putu do Nemačke 2024.

Foto: Starsport

Fudbaleri reprezentacije Srbije

Jasno je da je ovo smanjenje kazne posledica sve boljih odnosa koje naš Savez ima sa UEFA, o čemu govori i nedavna poseta predsednika FSS, Dragana Džajića, kao i generalnog sekretara, Jovana Šurbatovića, koji su bili gosti Aleksandra Čeferina, predsednika UEFA.

Podsetimo, Srbija naredni meč u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope igra 20. juna u Razgradu protiv Bugarske. Prethodno će izabranici selektora Dragana Stojkovića, 16. juna, imati proveru u Beču gde će im rival biti selekcija Jordana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading