ARGENTINAC REŠIO DA PROGOVORI! Mesi se oglasio i otkrio zašto je ISPALIO Barselonu!

Autor:

Sport

07.06.2023

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leo velikim intervjuom stavio tačku i otvorio novo poglavlje.

ARGENTINAC REŠIO DA PROGOVORI! Mesi se oglasio i otkrio zašto je ISPALIO Barselonu!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Argentinski fudbaler Lionel Mesi otkrio je razloge zbog kojih je odlučio da se ovog leta ne vrati u Barselonu. Argentinac je u intervjuu za "Mundo Deportivo", koji je urađen u njegovoj kući u Parizu, potvrdio da će karijeru nastaviti u Interu iz Majamija, a povratak na "Kamp Nou" odbio je da ne bi nastale "nove komplikacije".

Doneo sam odluku. Ne vraćam se u Barselonu, idem u Inter Majami - naveo je Mesi, a onda je otkrio tok pregovora sa Barsom.

- Zaista sam želeo, bio sam veoma uzbuđen što mogu da se vratim, ali nakon što sam iskusio i doživeo sve ono kada sam odlazio, nisam želeo da ponovo budem u istoj situaciji: da čekam da vidim šta će se desiti i da ostavljam svoju budućnost u rukama drugih.

Osvajač Boginje je potom nastavio u istom dahu.

Čuo sam da moraju da prodaju igrače ili da smanje plate, a istina je da nisam želeo da prolazim kroz to, niti da preuzimam nešto što ima veze sa svim tim. Doneo sam odluku da idem u Majami. Još uvek ga nisam sve rešio sto posto. Nedostaju mi neke stvari, ali odlučili smo da nastavimo putem. Želeo sam da napustim Evropu, da izađem iz centra pažnje i više razmišljam u svojoj porodici - zaključio je jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala.

Podsetimo, Mesi je pre dve godine napustio Kataloniju prešavši u PSŽ, a sada ga čeka novi izazov, "preko bare".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading