PSŽ PRONAŠAO NOVOG TRENERA: Uz poznatog stručnjaka stiže i LEGENDA koja će Mbapeu biti "bebisiter" (FOTO)

Autor:

Sport

04.06.2023

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Parižani imaju zanimljiv plan.

PSŽ PRONAŠAO NOVOG TRENERA: Uz poznatog stručnjaka stiže i LEGENDA koja će Mbapeu biti "bebisiter" (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Prema kredibilnim francuskim izvorima, nakon odlaska Kristofa Galtjea, klupi Pari Sen Žermena je trenutno najbliži Julijan Nagelsman, a u stručnom štabu bi trebalo da mu pomaže Tjeri Anri.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Julijan Nagelsman

PSŽ je još početkom aprila stupio u kontakt sa nemačkim stručnjakom koji je zada dobio otkaz u Bajernu. Od tada se Nagelsman pominjao kao kandidat za posao u Čelsiju i Totenhemu ali je odbio londonske klubove.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tjeri Anri

Pominjala su se i imena poput Luisa Enrikea, Žozea Murinja i Tijaga Mote ali oni ostaju tek rezervne varijante ako ne dođe do dogovora sa Nagelsmanom. U paketu sa njim bi trebalo da dođe i slavni Tjeri Anri kao asistent ali i neka vrsta spone između igrača i stručnog štaba. Pa čak i kao mentor Kilijanu Mbapeu oko kojeg će apsolutno sve da se vrti u budućnosti posle odlazaka velikih imena poput Lea Mesija, Serhija Ramosa, a vrlo verovatno i Nejmara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading