NOVA MAJSTORIJA KAPITENA "ORLOVA"! Tadić pogodio protiv bivšeg kluba, pa ispao ŠMEKER! Usledio je "HLADAN TUŠ"! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.05.2023

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Tventea pobedili su Ajaks sa 3:1 (0:1) u poslednjem kolu Eredivizije.

NOVA MAJSTORIJA KAPITENA "ORLOVA"! Tadić pogodio protiv bivšeg kluba, pa ispao ŠMEKER! Usledio je "HLADAN TUŠ"! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić

"Kopljanici" su do vođstva protiv Tventea došli golom svog kapitena Dušana Tadića.

Vođa "orlova" je u 31. minutu prihvatio dodavanje Brajana Brobija, a onda majstorijom lobovao čuvara mreže tima iz Enšedea, pogodivši levi ugao njegovog gola.

Uprkos sjajnom potezu, Tadić koji je svojeremeno nastupao za današnjeg rivala, ispao je šmeker, pošto nije želeo da proslavi pogodak protiv bivšeg kluba.

Tvente, ipak, nije imao milosti i već početkom drugog poluvremena došao je do potpunog preokreta.

Blickrigom od 46. do 51. minuta, nekadašnji šampion Holandije je preko Ugaldea i Pleguezelea postigao dva gola i preuzeo kontrolu igre.

Totalni "hladan tuš" za ekipu iz Amsterdama, usledio je u 75. minutu, kada je Vaslav Černi dao treći gol za "konjanike" i uništio sve nade fudbalera Ajaksa da mogu da izbegnu poraz u poslednjem kolu.

Iako je poražen u ovom meču, Tadićev tim je završio takmičenje na trećem mestu sa 69 bodova, koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, pošto imaju dva boda više u odnosu na četvrti AZ.

Klub iz Alkmara je na zatvaranju sezone poražen je kod kuće od PSV Ajndhovena (1:2), u narednoj sezoni učesnika kvalifkacija za Ligu šampiona. Novi prvak Fejenord igraće direktno u grupnoj fazi najelitnijeg takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading