MENJA KLUB! Neočekivan transfer na POMOLU: Ušli u elitu, pa krenuli po POJAČANJE - na meti DOBRO POZNATO lice!

Autor:

Sport

27.05.2023

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Marković blizu je novog zadatka.

MENJA KLUB! Neočekivan transfer na POMOLU: Ušli u elitu, pa krenuli po POJAČANJE - na meti DOBRO POZNATO lice!

Foto: Starsport

Lazar Marković i Gelor Kanga

Turski Samsunspor plasirao se u tamošnju Superligu i, ako je za verovati najavama čelnika kluba, tu planira da se zadrži daleko više od jedne sezone.

Kako ne bi bili samo puki prolaznici kroz elitni rang turskog fudbala potrebna su pojačanja, a kao prvi pik navodi se jedno dobro poznato lice - Lazar Marković.

Nekadašnji kapiten Partizana na meti je Samsunspora i mogao bi da ostvari jedan neočekivan transfer. Marković je u sezoni za nama branio boje Gazijantepa sve do razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku i posle kog su igrači ovog tima raspušteni i dozvoljeno im je da potraže novi angažman.

Republika

Foto: Starsport

Lazar Marković

 

Otišao je popularni Markec potom u Trabzon gde se nije naigrao i izvesno je da ga u ovom klubu neće zadržati.

Kada se sabere učinak u oba kluba, Lazar Marković je u sezoni za nama odigrao 30 utakmica, postigao šest golova, dok je za pet asistirao, te nema sumnje da bi predstavljao pojačanje za novog superligaša.

Tokom karijere Marković je promenio veliki broj klubova. Iz Partizana, u kom je stekao ime, prešao je u Benfiku, a zatim i Liverpul. Nije se naigrao na Enfildu, pa je često išao na pozajmice gde je nastupao za Fenerbahče, Sporting iz Lisabona, Hal i Anderleht, da bi se potom, kao slobodan igrač priključio Fulamu. Vratio se zatim u Partizan iz kog je otišao u Gazijantep, pa na pozajmicu u Trabzon.

Da li će mu Samsunspor biti novi klub ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading