SALAH UTUČEN POSLE NEUSPEHA: Egipćanin uputio JASNU PORUKU navijačima!

Autor:

Sport

26.05.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećemo slavni engleski klub gledati naredne sezone u borbi za "ušatog".

SALAH UTUČEN POSLE NEUSPEHA: Egipćanin uputio JASNU PORUKU navijačima!

Foto: Tanjug/AP

Mohamed Salah

Najbolji fudbaler Liverpula Mohamed Salah rekao je da su on i njegovi saigrači izneverili i navijače i sebe zbog činjenice da klub sledeće sezone neće igrati u Ligi šampiona, već u Ligi Evrope, jer će sezonu okončati kao peti na tabeli Premijer lige.

Liverpul je u prošlom kolu remizirao sa Aston Vilom (1:1), a nakon ubedljive pobede Mančester junajteda nad Čelsijem (4:1), "redsi" su ostali i bez teoretske šanse da se naredne sezone nađu u najjačem evropskom takmičenju.

- Potpuno sam uništen. Nema apsolutno nikakvog opravdanja za ovo. Imali smo sve što je bilo potrebno da uđemo u Ligu šampiona sledeće sezone i nismo uspeli. Mi smo Liverpul i ulazak u Ligu šampiona je minimum. Žao mi je, ali prerano je za ohrabrujuću ili optimističnu objavu. Izneverili smo i vas i sebe - napisao je vidno razočarani napadač Liverpula Mohamed Salah.

Foto: Tanjug/AP

Mohamed Salah i Bobi Firmino

Podsetimo, Liverpul je 2019. godine uspeo da osvoji trofej u najjačem takmičenju, pobedom od 1:0 protiv Totenhema, i tako posle 14 godina stigne do nove Lige šampiona.

Ipak, posle nekoliko vezanih sezona, Liverpul nećemo gledati u elitnom takmičenju, a videćemo da li će do doneti i neke promene u igračkom kadru na Enfildu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading