NAVIJAČI JUVENTUSA OGORČENI NA ZVEZDU: Ti si običan PLAĆENIK!

Autor:

Sport

25.05.2023

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac na tapetu tifoza nakon poraza od Empolija.

NAVIJAČI JUVENTUSA OGORČENI NA ZVEZDU: Ti si običan PLAĆENIK!

Foto: Tanjug/AP

Juventus proživljava teške dane. Nakon oduzimanja deset bodova, sve je dodatno začinjeno porazom od Empolija, kojim je dramatično ugrožena Liga šampiona. Jedan od fudbalera koji je bio najviše na udaru gnevnih navijača je i Anhel di Marija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Anhel di Marija

Na tapetu navijača našli su se pored Di Marije  i njegov zemljak Leandro Paredes. Tifozi su optužili Argentince da su plaćenici i da ih nije briga za "staru damu". Nije Di Marija mnogo čekao na odgovor. Naime, iskusni ofanzivac direktno se obratio navijaču koji je to prvi izjavio.

- Jedini koji ne zaslužuje dres si ti. Tim i igrači su zajedno 100% do kraja. Ti pokazuješ da si uz Juventus samo kada je dobro, ali ne i kada je loše. Zato doviđenja. Ja sam tu do kraja, ne kao ti - napisao je Di Marija.

Juventus je porazom u Empoliju sada na pet bodova manje od četvrtoplasiranog Milana dva kola pre kraja. Upravo se dve ekipe sastaju u narednom kolu u Torinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading