TOTALNA LUDNICA! Ovo je PREOKRET DECENIJE: Nadoknadili ČETIRI gola minusa, pa prošli na penale, navijači u transu UTRČALI na teren! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.05.2023

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvarne scene stižu nam iz Engleske.

TOTALNA LUDNICA! Ovo je PREOKRET DECENIJE: Nadoknadili ČETIRI gola minusa, pa prošli na penale, navijači u transu UTRČALI na teren! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/GoalsZack

Navijači Šefilda slave pobedu protiv Piterboroa

Poznato je da je Engleska kolevka fudbala i da navijači u ovoj zemlji gaje posebnu strast prema najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, ali emocije po završetku revanš meča polufinala plej-ofa za plasman u Čempionšip između Šefild Venzdeja i Piterboroa, stvarno su nešto posebno.

Domaći Šefild režirao je jedan od najvećih preokreta u modernoj istoriji fudbala i verovatno najveći u poslednjih desetak godina (uz onaj Barselone protiv Pari Sen Žermena 2017. godine).

Posle poraza rezultatom 4:0 u prvom meču, u revanšu je Šefild slavio istim rezultatom, uveo utakmicu u produžetke nakon kojih je bilo 5:1, a zatim i penale.

Boljim izvođenjem jedanaesteraca Šefild je prošao dalje i dobio priliku da se na Vembliju bori za plasman u Čempionšip.

Po završetku penala usledila je ogromna radost domaćih navijača koji su bili kao u transu, te su utrčali na teren, a ova slika obišla je planetu.

 

 

U velikom finalu na Vembliju Šefild Venzdej imati priliku da se vrati u Čempionšip posle dve godine igranja u trećoj ligi i u meču odluke igraće protiv boljeg iz duela Barnsli - Bolton. Ovaj klub je četiri puta bio prvak Engleske, a poslednji put je igrao u Premijer ligi od 1992. do 1999. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading