POČELA ČISTKA NA ENFILDU! Kvartet NAPUŠTA Liverpul! Klop napravio SPISAK za odstrel!

Autor:

Sport

17.05.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Liverpula objavili su da neće produžiti ugovore sa četvoricom fudbalera.

POČELA ČISTKA NA ENFILDU! Kvartet NAPUŠTA Liverpul! Klop napravio SPISAK za odstrel!

Foto: Tanjug/AP

Jirgen Klop

Slobodni u izboru nove sredine na kraju sezone, postaće: Džejms Milner, Aleks Okslejd-Čemberlen, Roberto Firmino i Nabi Keita.

Pomenutom kvartetu ističu ugovori na kraju sezone, dok je u razgovoru sa klubom doneta sporazumna odluka da ne dođe do potpisivanja novih.

Izvesno je da će od njih četvorice, navijači Liverpula najteže prežaliti odlazak Roberta Firmina, koji ove sezone nije bio na nivou prethodnih izdanja. Brazilac je odigrao 23 utakmice u Premijer ligi, postigao je samo devet golova i četiri puta bio asistent.

Iskusni Džejms Milner je više vremena provodio na klupi nego na terenu, Okslejd-Čemberlen je u svojoj prvoj sezoni bio veoma važan šraf svoje ekipe, ali je posle povrede izgubio kontinuitet i minutažu, te je izgubio poverenje menadžera Jirgena Klopa i razočarao.

 

 

Najveći od svih promašaja nemačkog stručnjaka je bez dileme - Nabi Keita. Pojačanje "redsa" plaćeno je 60.000.000 evra, međutim, ni delić novca nije opravdao. Od početka sezone je uvodni deo propustio zbog povrede, a posle toga upisao svega osam mečeva, dok nekoliko meseci unazad nije ni bio među igračima Liverpula kada se sastavljao zapisnik utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading